Hoe werken we?

Voor een succesvolle netlinkingcampagne kunnen onze werkpijlers worden samengevat in 3 woorden: informatie, uitvoering en communicatie.

Informatie

We luisteren naar onze klanten en proberen zoveel mogelijk informatie te verkrijgen om aan hun behoeften te voldoen. De informatiefase verloopt in twee fasen:

1) Het ontdekkingsgesprek: dit is je eerste contact met Linkbuilding In Frankrijk. Tijdens dit gesprek focussen we op uw bedrijf en uw doelstellingen. Naast SEO is dit ook een gelegenheid om meer te weten te komen over uw andere acquisitiehefbomen, zodat we een globale strategie kunnen ontwikkelen.

2) De technische fase: we hebben toegang nodig tot een aantal van uw gegevens: Google Analytics, Google Search Console en idealiter een lijst met uw belangrijkste zoekwoorden. Deze fase zal uitmonden in een audit die we je zullen geven, waarin we je zullen adviseren over de te volgen netlinking strategie (wat zijn de prioriteiten? Welke pagina te targeten? Welk anker te gebruiken? Etc.).

Executie

We gaan voor je aan de slag. Tijdens deze fase gaan we op zoek naar de juiste plekken voor uw site die u zullen helpen uw resultaten te behalen. We schrijven de inhoud, contacteren de blogs en publiceren de artikels.

Communicatie

De basis van een uitstekende samenwerking is goede communicatie. We bezorgen je maandelijks een rapport met de gecreëerde links en hun indexeringsstatus. We bespreken ook de evolutie van je posities en natuurlijk staan we altijd klaar om naar je suggesties of opmerkingen te luisteren.

Wilt u meer weten over onze netlinkingstrategieën?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen binnen een dag contact met u op.


E-MAIL

contact@linkbuilding-in-frankrijk.nl

PHONE

+31 6 17 88 7 888